Assessoria Laboral a Granollers


A Prat i Mora som especialistes en assessoria laboral a Sant Celoni i voltants.


assessoria laboral

Comptem con un equip d’experts especialitzats en la matèria laboral. Treballem diàriament i en constant formació, tenint sempre en compte les novetats legals que es donen constantment.Te oferim el nostre servei integral com a assessors laborals, de manera que participem diàriament en la gestió dels treballadors. Així mateix, te ajudarem en la presa de decisions, a través d’un suport personalitzat.

Contacti amb la nostra assessoria laboral a Granollers


  Informació Bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Prat i Mora Economistes. Finalitat: Enviament d'informació i / o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de newsletters. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades seguint aquest enllaç.


  Serveis d'assessoria laboral

  Constitució de l’empresa i obertura de centres de treball

  Ens responsabilitzem de tota la gestió laboral de la teva nova empresa, portem tota la informació i obligacions necessàries o ajudes, entre altres, que afectin la teva gestió laboral. També t’oferim suport a l’hora de definir el conveni col·lectiu i tots els aspectes sociolaborals del nou projecte.

  Contractació de personal

  Així mateix, ens encarreguem d’analitzar els tipus de contracte que siguin més convenients per a cada situació. També gestionem els contractes de treball i les seves clàusules, així com les pròrrogues i transformacions.

  Confecció de nòmines i assegurances socials

  T’assessorem siguis particular, autònom o empresa. En el cas de tenir empleats et gestionem les nòmines i les assegurances socials dels teus treballadors.

  Control d’hores

  T’ajudem a crear un sistema de control d’hores senzill i adaptat als requisits del Ministeri de Treball.

  Conflictes laborals i cessament de la relació laboral

  Tenim una àmplia experiència com a assessoria laboral, portem els acomiadaments, l’extinció de contractes, expedients disciplinaris i sancions. Treballem dia a dia per a oferir als nostres clients solucions efectives davant qualsevol gestió laboral que envolti la seva empresa.

  Representació

  Davant les inspeccions de treball, processos judicials i processos laborals podràs comptar amb el nostre equip tant per a l’assessorament com per a la representació. Així mateix, podem assessorar-te davant qualsevol altra institució o situació de conflicte.

  Deixa'ns el teu telèfon i et truquem