He rebut una Carta d’Hisenda a Sant Celoni

Si has rebut una carta d'Hisenda a Sant Celoni i no saps que fer, des de Prat i Mora t'assessorarem gràcies a la nostra experiència i el nostre equip d'experts en l'àmbit.


Assessorament davant de la recepció de correu per part de l’Agència Tributària, Hisenda o altres organismes públics

Des de Prat i Mora us aconsellem que sol·liciteu assessorament fiscal amb un professional expert en aquest tema. Ell us ajudarà a contestar-la, ja que el llenguatge és molt complex i els procediments són molt específics. Heu de tenir en compte que el termini màxim per a resoldre-les són 10 dies hàbils des de la recepció.

Carta d'Hisenda a Sant Celoni

Contacta'ns si has rebut una carta d'Hisenda a Sant Celoni


  Informació Bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Prat i Mora Economistes. Finalitat: Enviament d'informació i / o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de newsletters. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades seguint aquest enllaç.


  Quin procediment has de seguir davant una inspecció de treball o d'Hisenda en la teva empresa?

  Avui dia és molt més habitual que un inspector es presenti en la nostra empresa per a comprovar la situació dels treballadors. És a dir, que es compleixin els horaris de treball, tipus de contracte, acumulació d’hores extres, les normes de riscos laborals, etc.

  Des de Prat i Mora treballem dia a dia per a poder donar-te una solució a aquesta mena de situacions. D’aquesta manera podem assessorar amb total garantia i seguretat als nostres clients. Davant una situació com aquesta heu de tenir en compte dues coses molt importants:

  • Verificar la seva acreditació sense posar obstacles durant la visita.
  • Una vegada acabada la visita, posar-vos en contacte amb el vostre assessor.

  Si necessites assessorament davant aquestes situacions no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, comptem amb un ampli equip d’experts professionals que t’assessorarà i donarà resposta davant tots els dubtes que et vagin sorgint.

  Deixa'ns el teu telèfon i et truquem