Assessoria Fiscal


Prat i Mora és una assessoria fiscal a Sant Celoni formada per un equip de professionals altament qualificats i experimentats.


assessoria fiscal

A Prat i Mora oferim un ampli assessorament fiscal a empreses, autònoms i particulars, cobrint tots els aspectes en què poden necessitar ajuda fiscal.

En conseqüència, ens ocupem de tots els seus impostos i recursos administratius, realitzant una gestió completa. En resum, vam confeccionar, revisem, optimitzem i vam presentar els seus impostos, al·legacions, recursos i tot el que pugui necessitar.

A més podrà comptar amb el nostre equip d’advocats fiscalistes. És per això que podem oferir-li assistència, representació i defensa legal fiscal davant de qualsevol situació que pugui sorgir.

Una bona planificació li permetrà reduir la càrrega fiscal i aplicar totes les deduccions fiscals possibles. A Prat i Mora li assessorem per aconseguir el major estalvi fiscal.

Contacti amb la nostra assessoria fiscal a Sant Celoni


RESPONSABLE PRAT I MORA ECONOMISTES,S.L.P.
FINALITAT Prestació dels serveis professionals contractats i comunicacions comercials.
LEGITIMACIÓ Execució del contracte de prestació de serveis professionals.
DESTINATARIS No es cediran dades a tercers excepte disposició legal. Per tal de remetre comunicacions informatives, les dades es facilitaran a MailChimp, proveïdor de correu electrònic màrqueting.
DRETS Accedir, Rectificar, Suprimir i altres drets, com s'exposa a la informació addicional.
INFORMACIÓ ADICIONAL Podeu consultar la informació detallada sobre la nostra política de protecció de dades en el següent link: política de privacitat.


Serveis d'assessoria fiscal

Assessoria fiscal per a empreses

Les empreses, des de la seva creació, necessiten una correcta planificació fiscal i comptable. És l’única forma d’optimitzar els seus impostos. Prat i Mora és per la seva trajectòria l’assessoria fiscal de referència per a les empreses de Sant Celoni i municipis propers.

Cobrim tot el ventall de serveis fiscals per a empreses, des de la planificació, confecció i presentació i control d’impostos fins els anàlisis fiscals de retribucions de socis i administradors o d’operacions societàries.

Assessoria fiscal per a autònoms

A Prat i Mora ajudem els autònoms a prendre les decisions fiscals més indicades per al seu negoci. L’assessorament fiscal per a autònoms implica sobretot assessorar a l’autònom en impostos, tributs i taxes per obtenir el major estalvi fiscal possible.

Assessoria fiscal per a particulars

L’assessorament fiscal per a particulars de Prat i Mora està dissenyat per cobrir totes les seves necessitats. Oferim assessorament i optimització de la declaració de la renda, individual o conjunta i tant per a residents com no residents.

Així mateix, l’ajudem en la declaració de béns a l’exterior i en qualsevol altra decisió que l’afecti o pugui afectar-fiscalment.

Des de les nostres oficines donem cobertura fiscal integral a Sant Celoni i voltants. Ja sigui de Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Baix Montseny, La Batlloria, Gualba, Breda, Riells, Hostalric, Llinars, Cardedeu, les Franqueses, Canovelles, Granollers o altres, compti amb el nostre equip de professionals per al seu assessorament fiscal.