Serveis d'assessorament a Sant Celoni


Des de Prat i Mora assessorem tant empreses, com a autònoms o particulars. Podem assessorar-te en allò que necessitis. Gràcies al nostre equip multidisciplinari especialitzat en les diferents àrees (fiscal, laboral, comptable, mercantil o jurídica).

El nostre servei integral d’assessorament se centra principalment en què la gestió de la teva economia millori de manera eficaç i professional.

Per a nosaltres la satisfacció del client és el primer. Per això els nostres serveis són àgils, professionals i amb la màxima transparència. De manera que podràs estar tranquil davant qualsevol tràmit que hagis de fer. Comptem amb una llarga trajectòria a assessorar empreses, autònoms i particulars i sempre estem actualitzats davant qualsevol canvi de la normativa vigent.

Contacti amb nosaltres i li assessorarem


    Informació Bàsica sobre Protecció de Dades: Responsable: Prat i Mora Economistes. Finalitat: Enviament d'informació i / o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de newsletters. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades seguint aquest enllaç.