com ser un bon empresari

Com ser un bon empresari

Constitució

Actualment la creació d’una societat és molt més ràpida i senzilla que abans. Només has de tenir clar aquests cinc punts:

  1. Quin nom t’agradaria posar-li.
  2. Quina activitat vols fer.
  3. Quines persones posareu en marxa aquest projecte.
  4. Qui vols que prengui les decisions i quina quota de seguretat social com autònom vol pagar.
  5. Obrir un compte bancari i ingressar 1€.

Si tens això decidit, només et faltarà una visita a Prat i Mora Advocats i Economistes per resoldre dubtes que et puguin sorgir i anar a la notaria a firmar. De la resta ja ens encarreguem nosaltres!

Inici operacions

Un cop l’empresa estigui creada ja podràs començar amb la seva activitat. El més important és tenir contacte amb un dels nostres assessors per tal que t’acompanyi durant el dia a dia de l’empresa i establir junts un bon pla de negoci.

A partir d’aqui, haurem de treure el certificat digital de la societat i adquirir un programa de gestió bo, econòmic i al núvol que et permeti gestionar la facturació i la comptabilitat de l’empresa.

Creixement

L’empresa està creixent i necessites personal que t’ajudi amb l’activitat? No saps quin tipus de contracte els hi pots oferir? Ni quins sous els hi pots pagar? Contacta amb els nostres professionals per tal que t’acompanyin en el procés de contractació de treballadors i et resolguin tots els dubtes així com et posin al dia dels drets i deures que tenen els treballadors.

Solucions als dubtes del dia a dia

És possible que ens el transcurs de la vida de l’empresa necessitis fer alguns canvis i/o et sorgeixin problemes amb tercers: clients, proveïdors, Administracions Públiques, etc.
Et posem diversos exemples, però si el teu no es cap d’aquests, contacta amb nosaltres per trobar la solució:

• Necessites fer modificacions estructurals a l’empresa? Canvi de domicili, d’administrador o de socis?

• Has rebut un requeriment d’alguna Administració Pública i no saps com procedir? Des de Prat i Mora Advocats i Economistes t’oferim el servi de recepció de notificacions i busquem la resposta adequada en funció del que et sol·liciten en cada moment les diverses Administracions: Ajuntaments, Diputació, Hisenda, Seguretat Social, etc. A més, seguim tot el procés d’inici fins a la resolució.

• Tens un client que no et paga les factures? Pots recuperar l’IVA de les factures amb un simple requeriment notarial i a més, conjuntament amb les nostres advocades, podràs demandar el client amb un procés judicial monitori molt senzill.

Successió empresarial

Tens una edat propera a la jubilació i no saps que passarà amb l’empresa? És molt important planificar la successió empresarial per tal de que no es vegi afectat el futur de l’empresa.

Com has pogut veure, en una empresa hi ha diverses etapes i des de l’equip de professionals de Prat Mora Advocats i Economistes podem ajudar-te a posar en marxa el teu futur com a empresari.

Oferim servei d’assessoria mercantil integrada per un equip de professionals especialitzats en l’assessorament empresarial. Pots contactar-nos per a tenir un bon assessorament.